OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Behandlingar / Priser

Behandlingsmeny

På Mind ger vi dig helhetsvård för håret. Det innebär att vi ser till ditt personliga behov och anpassar behandlingen efter dig. Att jobba med några av världens ledande företag inom hårvård ger oss både mer kompetens och utvecklingsmöjligheter. Vi ger professionell hårvård och styling. Vi lär dig också att sköta om ditt hår på egen hand. När du går från salongen ska du känna dig trygg i hur du vårdar och stylar ditt hår på bästa sätt.
Alla våra kunder får treatment och hårbottenmassage vid hårbadet. Det är en självklarhet för oss att ge dig några minuters extra avkoppling vid schamponeringen. Dessutom är massage bra för hårets välmående. Behandlingarna avslutas med styling så att du kan fortsätta din vardag direkt efter ditt besök hos oss.

EJ AVBOKAD TID SENAST 24 TIMMAR INNAN BOKAD TID DEBITERAS ENLIGT PRISLISTAN


Vår prisstruktur avspeglar utbildningsnivån av våra stylister, som bestäms av utbildning och praktiskt erfarenhet.

Klicka här för att ladda ner vår PRISLISTA


Klippning Mind – Herr/Dam  

Vår vanligaste behandling. 

Klippning som börjar med hårtvätt och balsam som anpassas efter din hårtyp. En stunds avkopplande hårbottenmassage. Avslutas med en hållbar styling. 45-60 min från 520:-


Klippning Spa

För dig som behöver extra näring eller fukt på djupet

Klippning som börjar med en djuprengörande hårtvätt för hår och hårbotten. Detta rensar bort avlagringar och gör så att den efterföljande hårinpackningen kan tränga in på djupet. En stunds avkopplande hårbottenmassage. Klippningen avslutas med en hållbar styling.
Här jobbar vi med Kevin Murphy Experience (KMX) eller Kérastase Cronologiste. Produkterna anpassas efter din hårtyp. 70 min från 780:-


Klippning Lyx 

Välj mellan Treat me/Kur/Olaplex
Vi börjar med en håranalys för att välja vilken av behandlingarna som passar ditt hår bäst. Kurer är det mest näringsgivande inom hårvård. Tillför styrka, glans och näring/fukt till håret. Kuren håller cirka 6 veckor. Olaplex lagar skadade bindningar i håret och ger styrka till håret.
Klippning som börjar med en djuprengörande hårtvätt för hår och hårbotten. Detta rensar bort avlagringar och gör så att den efterföljande vården kan tränga in på djupet. 10 minuters avkopplande hårbottenmassage. Avslutas med en hållbar styling. 75 min från 880:-


Klipp och färg/sling 

Vår vanligaste behandling

Klippning + färgning med våra ammoniakfria färger. En stunds avkopplande hårbottenmassage. Avslutas med en hållbar styling. 2,15 h från 1490:-


Klipp och färg/sling – Olaplex
Har du sedan ett tidigare skadat hår från tex. färgning, bleking eller värmeverktyg ser vi med fördel att du väljer till Olaplex i din behandling.

Olaplex blandas i färgen för att skydda ditt hår under färg/ blekningsprocessen och avslutas med steg två efter att man har sköljt ur färgen. Olaplex har i dag 8 världspatent och är en helt unik produkt och den enda i sitt slag som lagar svavelbindningarna i håret. Med Olaplex och den kunskapen vi frisörer innerhar om hår kan vi skapa ej tidigare möjliga resultat och tillmötesgå våra kunders önskemål på en helt ny nivå.

Klippning + Färgning med våra ammoniakfria färger innehållande Olaplex. Olaplexen lagar dina brutna svavelbindningar i håret och du får ett starkare och friskare hår. Behandlingen fortsätter med schamponering och en fuktgivande inpackning eller balsam beroende på hårtyp.
En stunds avkopplande hårbottenmassage. Avslutas med en hållbar styling. 2,5 h från 1890:-


Färgning / Slingor

Färgning med våra ammoniakfria färger som är doftfri och skonsam mot huden och håret. Färgningen avslutas med treatment, huvudmassage och en hållbar styling. 1,45 h från 920:-


Färgning / Slingor  + Olaplex

Har du sedan ett tidigare skadat hår från tex. färgning, bleking eller värmeverktyg ser vi med fördel att du väljer till Olaplex i din behandling.

Färgning med våra ammoniakfria färger innehållande Olaplex. Olaplexen lagar dina brutna svavelbindningar i håret och du får ett starkare och friskare hår. Behandlingen fortsätter med schamponering och en fuktgivande inpackning eller balsam beroende på hårtyp.
En stunds avkopplande hårbottenmassage. Avslutas med en hållbar styling. 2 h från 1320:-


Bröllop

På Mind vill vi att ni som brudpar ska få en alldeles speciell stund medan ni överlåter de sista förberedelserna åt oss.

På Mind har vi ”gift oss” många gånger. Det gör att ni kan känna er lugna och trygga i våra händer.
Alla brudar och brudpar är olika med varierande önskemål och personlighet.

Ungefär en månad innan bröllopet brukar den blivande bruden komma till salongen för en konsultation inför den stora dagen. Här har vi möjlighet att känna på ert hår och vi kan om önskemål göra enklare provuppsättningar som passar bruden, klänningen och bröllopet. Vår egen makeupartist Victoria tar gärna hand om din brudmakeup. Om du önskar så gör vi en provmakeup så att du ska känna dig trygg inför den stora dagen. (Boka tid innan)

Bruden tillbringar ofta flera timmar på salongen på själva bröllopsdagen. Själva håruppsättningen tar mellan 2-3 timmar beroende på hur avancerad uppsättningen är. Brudsminkningen tar 1 timme. Vi rekommenderar även att stanna ytterligare 1 timme för att äta en lättare lunch och sedan byta om till brudklänning/tärnklänning, ta på smycken och få hjälp med det sista innan det är dags för vigsel och fotografering. från 2500:- Se prislistan för make up


 

VID STORA FÖRÄNDRINGAR BLIR PRISET- TIMPRIS+ MATERIALKOSTNAD

EJ AVBOKAD TID SENAST 24 TIMMAR INNAN BOKAD TID DEBITERAS ENLIGT PRISLISTAN