Caroline M-studio 001

Teamet

 

På Mind är vi frisörer med olika stilar och intressen. Tillsammans bildar vi ett starkt team som kan ge dig den allra bästa hårvården och stylingen för dina behov. Vi är engagerade i vårt jobb och brinner för det vi gör. Med andra ord brinner vi för dig som kund.


Sanna M-studio 017

Sanna Lund Appeltoft – CREATIVE TOP STYLIST. Jobbat på salongen sedan 2008. Är sedan oktober 2014 ny ägare till salongen. Gillar bäst att få skapa välvårdade hår, snygga färger och hållbara frisyrer. Jobbar även med löshår.


Caroline M-studio 003
Caroline Bertilsson – CREATIVE TOP STYLIST. Hon har jobbat på salongen sedan 2009 och har lång erfarenhet inom yrket. Caroline gillar när hon både får klippa och färga, tycker om att komma med nya ideér.


Ann M-studio 005

Ann Hård – TOP STYLIST. Ann har jobbat på salongen sedan 2010. Välvårdade hår och mjuka färger är hennes specialitet. Utöver de vanliga behandlingarna på salongen gör hon även keratinbehandlingar.


 

MInd mars2016-54b2

Victoria Wahlström -TOP STYLIST. Kreativ tjej som är utbildad frisör, florist och make up artist på International Make Up Center.


Anna M-studio-036 (1)
Anna Christensen Svahn – TOP STYLIST. Jobbat som frisör sedan 2007 och ny på salongen sedan augusti 2015. Som frisör är hon mångsidig och tycker att allt är roligt och spännande. Hon har mästarbrev.


 

Mind Monika2-15b

Monica Sjögren – TOP STYLIST. Monica har lång erfarenhet som frisör och älskar sitt jobb.


 

.received_10213674278474823

 

Julia Ronnebring – TOP STYLIST. Vårat senaste tillskott i teamet. Färdig frisör 2012.


 

Mia M-studio 027
Mia Ekman Pilkvist – Senior CREATIVE TOP STYLIST. Mia har jobbat på salongen sedan 2009. Mia är en stor profil inom frisörbranschen och jobbat med visningar och kurser över hela Sverige/Världen. Mia jobbar onsdagar på salongen.


 

 

 

 Mind MonikaHelena-41b2

Helena Jansson – TOP STYLIST. Helena har jobbat på Mind sedan 2009. Bor numera i Uppsala men frilansar på salongen när hon är i Småland och hälsar på.


 

Vår nya frisör?

Mind är alltid intresserade av nya duktiga frisörer som passar in i vårt team. Har du en härlig energi och är en duktig frisör tveka inte att höra av dig! Din ansökan hanteras konfidentiellt. Maila till info@mindvaxjo.se


Porträttfotograf: Mstudio, Martina Wärenfäldt.